Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivana Rinčić Mamut

Ivana Rinčić Mamut

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Statistički podaci Turističke zajednice grada Trogira govore kako naš grad u kolovozu bilježi porast broja dolazaka i noćenja.

Svečanim misnim slavljem u nacionalnom svetištu blaženog Augustina Kažotića i samostanu svetog Dominika vjernici trogirskih i susjednih župa oprostili su se u nedjelju, 15. rujna od fr. Matijasa Farkaša i fr. Ante Kazotija koji odlaze na druge dužnosti. 

Martin Hutchinson, bivši vatrogasac iz Engleske, koji je na svjetskoj turneji za okoliš, stigao je u četvrtak u Trogir .

Dječji festival "Mali Trogir" održao se ovu nedjelju u prepunoj kuli Kamerlengo. Bio je to pravi vatromet nota i stihova, najljepših dječjih hitova, baš kako je i najavio voditelj „Dječjeg zbora Trogir“ maestro Jovica Škaro. 

Uoči Dječjeg festivala „Mali Trogir“, koji će se u nedjelju održati u kuli Kamerlengo, gradonačelnik Ante Bilić sa zamjenicima Ružom Kovačević Bilić i Viktorom Novakom primio je u petak članove Dječjeg zbora Trogir. Tim povodom je njima i maestru Jovici Škari čestitao na dosadašnjem djelovanju i poželio puno uspjeha na predstojećem festivalu. 

Blagdan Velike Gospe svečano je obilježen u svim trogirskim župama

Stranica 1 od 203
HomeTROGIRTrogirska policija: Zabrana skretanja ispred Konzuma samo je jedan od prijedloga Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala