Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivana Rinčić Mamut

Ivana Rinčić Mamut

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, u okviru djelatnosti patronažne zdravstvene zaštite, organizira tečajeve za trudnice i  rodilje  „Majka i dijete“ i  „Grupe za poporu dojenju“.

Najbolji sportaši i sportski djelatnici za 2017. godinu proglašeni su 16. ožujka u Kneževom dvoru na manifestaciji koju je organizirala Zajednica sportskih udruga Trogira.

Na regionalnom natjecanju Gastro 2018. kojemu je domaćin bila Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola u Zadru, učenici SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin osvojili su velik uspjeh.

Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja poznat kao Dan ružičastih majica obilježen je u srijedu u školama diljem Lijepe naše pa tako i u SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin. 

U organizaciji Savjeta DDK Trogir, Gradskog društva Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama DDK Trogir na Batariji, održana je 22.veljače, 2. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja poznat kao  Dan ružičastih majica obilježava se zadnju srijedu u veljači . 

Stranica 1 od 175
HomeZABAVAIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala