Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivana Rinčić Mamut

Ivana Rinčić Mamut

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gradonačelnik Trogira Ante Bilić i njegova zamjenica Ruža Kovačević Bilić primili su povodom božićnih i novogodišnjih blagdana trogirske učenike koji pohađaju Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije. 

Ugovori o stipendiranju između Grada Trogira i učenika i studenata s područja grada potpisani su 23. prosinca u Gradskoj vijećnici. 

U organizaciji nakladničke kuće Verbum i Inicijative 40 dana za život te Župnog ureda sv. Lovre u Gradskoj vijećnici je 29. studenoga predstavljena  knjiga pod nazivom “Neplanirano” koja donosi potresnu životnu ispovijest Abby Johnson, ravnateljice klinike za pobačaj, a potom gorljive zagovornice prava nerođenih.

Povodom obilježavanja Dana dobrovoljnih davatelja krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Trogir i  DDK Trogir organizirali su, 25. listopada,  svečanu godišnju sjednicu na kojoj su podijelili priznanja višestrukim davateljima.

Grad Trogir u prvih devet mjeseci ove godine bilježi porast broja dolazaka i noćenja, a Nijemci i Poljaci su se ponovo pokazali kao najbolji gosti.

Blagdan Gospe od Ružarija  obilježen je u svim trogirskim župama, a posebno je svečano bilo u Kažotićevu nacionalnom svetištu. 

Stranica 1 od 70
HomeKULTURAPrikazujem sadržaj po oznakama: politika Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala