Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivana Rinčić Mamut

Ivana Rinčić Mamut

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Misnim slavljima, devetnicom, procesijom Gospinim kipom i pučkom feštom u Trogiru je svečano obilježen blagdan Gospe Karmelske.

Srijeda, 10 Srpanj 2019 09:57

U utorak slavimo blagdan Gospe od Karmela

Blagdan Gospe od Karmela slavimo 16. srpnja, a u tijeku je devetnica.

Na području Trogira od 1. srpnja osam mladih "bobija" regulira promet. Radit će u dvije smjene tijekom srpnja i kolovoza. 

Iz Policijske postaje Trogir upućuju poziv svim zainteresiranim učenicima i studentima  da se jave u Prometnu jedinicu mladeži. Natječaj za prijem kandidata za područje Trogira je još uvijek otvoren, a potrebno se javiti u PP Trogir, na adresi Put Muline 1.  Plaća iznosi 35 kuna po satu.

Podsjećamo, PP Trogir je u suradnji sa Županijskom upravom za ceste, Gradom Trogirom te Općinama Seget i Okrug i ovu godinu angažirala pripadnike Prometne jedinice mladeži koji će provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama u Trogiru, Okrugu i Segetu.

 

U petak, 28. lipnja 2.bojna 114. brigade „Kralj Tomislav" obilježila je 28. obljetnicu postojanja.

U organizaciji Savjeta DDK Trogir, Gradskog društva Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama DDK Trogir na Batariji, 27. lipnja je održana šesta redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Utorak, 25 Lipanj 2019 07:57

Obilježen Dan državnosti

Hrvatska slavi Dan državnosti, 28. obljetnicu od proglašenja državne neovisnosti i suverenosti, u spomen na 25. lipnja 1991. godine kada je Hrvatski sabor donio povijesnu odluku o pokretanju postupka razdruživanja od ostalih republika tadašnje SFRJ.

Stranica 1 od 200
HomeKULTURA"I tako je počelo..." Izložba u povodu 60 godina igranja ženskog rukometa u Trogiru otvara se u petak! Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala