Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gordana Dragan

Gordana Dragan

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gradski odbor HDZ-a Trogira te općina Seget, Okrug i Marina zajedno su proslavili 27. godišnjicu osnutka stranke. To je prvi put da su se članovi našli zajedno prilikom obilježavanja obljetnice. 

Nakon kratke i teške bolesti u 65.godini života preminuo je Ivan Poduka - Laco, legendarni trogirski glazbenik, kantautor i slikar.

Petak, 18 Prosinac 2015 12:55

FOTO: NOVA ČISTILICA ZA POVIJESNU JEZGRU

Kako bi se ulice u povijesnoj jezgri Trogira i gradska riva temeljitije čistile, a da se ne oštete stoljetne kamene ploče nova Uprava „Trogir holdinga „ odlučila je nabaviti komunalnu čistilicu.

Iako je za upis u dječje vrtiće na području Trogira ove godine bilo prijavljeno 211 djece zbog nedostatka kapaciteta upisano je njih 148, koliko je ustvari i bilo slobodnih mjesta. Broj od 63 neupisana mališana koji je najveći dosada bio je alarm za Upravu pa su se kaže ravnateljica Ana Belas iznalazila rješenja što učiniti kako bi se on smanjio i roditelji bili zadovoljni.

Ponedjeljak, 28 Rujan 2015 05:21

Grad Trogir blokiran za 4,7 milijuna kuna!!!

Od polovine ovog mjeseca Grad Trogir je blokiran na iznos od 4,7 milijuna kuna.

Utorak, 22 Rujan 2015 09:00

Trogirani se oprostili od svog Maestra

Više od tisuću ljudi, članovi obitelji, rodbina, kolege te brojni prijatelji u ponedjeljak su na trogirskom groblju na posljednji počinak ispratili velikana klapske pjesme i glazbe u cjelini, svoga maestra jedinstvenog šarma, a nadasve velikog čovjeka dr.sc.Nikolu Bublu.

HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala