Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gordana Dragan

Gordana Dragan

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U NOB-u je Hrvatska stvorena u ovim granicama, a u Domovinskom ratu one su obranjene. Borci NOB-a stvorili su Hrvatsku, a branitelji su je obranili u ovim granicama. To je činjenica i druge povijesti nema. Javljaju se oni koji žele  mijenjati povijest, sve izjednačiti pa kažu dosta nam je partizana i ustaša.

U emisiji „Jutarnja ćakula“ Gradskog radija Trogir gostovao je novi pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo pri Gradu Trogiru Srećko Zurić.

Zbog nedovršenog čvora Plano u sklopu izgradnje brze ceste Omiš-Trogir Ivan Karačić, vlasnik i zastupnik objekata koji se nalaze u njegovoj neposrednoj blizini kaže kako je ove godine izgubio oko milijun eura.

Žao mi je što škola nije otvorena, jer sam obećao da će početkom ove školske godine, nakon pet godina njezine izgradnje, učenici krenuti u novu školu na području Gospina. Bio sam gotovo uvjeren da će knjige koje smo nabavili za 250 učenika od prvog do osmog razreda dočekati ih na klupama novih učionica, istaknuo je načelnik Općine Okrug Ivica Radić.

Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 10:46

Obnovljena crkva Zvizda mora

Nadbiskup Splitsko-makarske nadbiskupije  mons.Marin Barišić na Drveniku Malom blagoslovio je  novi oltar i obnovljenu crkvu Zvizda mora.

Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 10:15

Trogir obara rekord

Dok će prema predviđanju čelnika Turističkih zajednica ovogodišnja turistička sezona u Trogiru biti rekordna u proteklih dvadesetak godina, u Segetu očekuju da  bi se mogli približiti rekordnoj 2012.godini, a u Okrugu računaju doseći prošlogodišnje rezultate.

HomeŽUPANIJAVozači, očekujte kaos i krkljanac! Sanira se jedna od prometnih žila kucavica Splita Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala