Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gordana Dragan

Gordana Dragan

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U prepunoj dvorani Kneževa dvora u Trogiru predstavljena je četvrta knjiga novog župnika trogirske katedrale don Vinka Sanadera pod nazivom „Duhovna abeceda“.

Svijet u kojemu živimo istovremeno je čudesan i čudnovat. Čudesan je po ljubavi i mudrosti. Ali isto tako pokazuje onu drugu stranu punu sukoba, napetosti u društvu, prisutnosti gladi, netrpeljivosti u braku i obitelji. To je čudnovatost, a njezin izvor je u sebičnosti - egoizmu koji grize nas osobno te razara zajednicu i društvo.

Subota, 08 Studeni 2014 06:22

Okrug slavi Dan općine blagdan sv.Tudora

Ovo mi je šesta proslava sv. Tudora. Svake godine sve više ljudi je u ovoj općinskoj dvorani. To je znak da se radi o čovjeku. Znam da je teško ostati „čovjek“ u politici, ali ukoliko to doista i jesi ne može se onda čovječnost izgubiti, rekao je načelnik Općine Okrug Ivica Radić jučer na proslavi Dana općine i blagdana sv. Tudora zaštitnika mjesta.

Četvrtak, 06 Studeni 2014 09:01

"Ruski Galeb" zimuje u Brodotrogiru

Nakon što je luksuzna jahta “Čajka” na ruskom Galeb, duga 53,8 metara, službeni brod ruskog predsjednika Vladimira Putina, od veljače do sredine travnja ove godine bila na generalnom remontu u “Brodotrogiru”, u ponedjeljak je uplovila u tamošnju novootvorenu marinu.

Petak, 31 Listopad 2014 12:46

Dobitnici javnih priznanja Grada Trogira

Trogirski vijećnici jednoglasno su prihvatili prijedlog Odluke o dodjeli ovogodišnjih javnih priznanja koja će se uručiti u povodu Dana grada i blagdana sv. Ivana, trogirskog zaštitnika koji se slavi 14.studenog.

Srijeda, 29 Listopad 2014 10:17

Rožić: Holding s optimizmom ide u 2015.

S puno optimizma predsjednik Uprave „Trogir holding“ Zlatko Rožić u emisiji „Dobar dan“ Gradskog radija Trogir najavio je poslovanje te gradske komunalne tvrtke u idućoj 2015.godini.

HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala