Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gordana Dragan

Gordana Dragan

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Subota, 24 Siječanj 2015 07:35

Zašto se djeca smrzavaju u sportskoj dvorani

Iako meteorolozi diljem Europe ocjenjuju ovu zimu vrlo hladnom, a neki čak i najhladnijom u posljednjih 100 godina, toga očito nisu svjesni čelnici trogirske sportske dvorane u kojoj od početka zime uopće nema grijanja, pa više od 2 000 njezinih korisnika svakodnevno „cvokoću“ od hladnoće  te se smrzavaju.

Ponedjeljak, 19 Siječanj 2015 09:24

Obitelj Pandža preživljava u neljudskim uvjetima

Pogledajte gdje živimo! Ima li još netko u Trogiru pa i šire da živi u ovakvim uvjetima, a svi četvero smo bolesni. Moja Vinka je stopostotni invalid vezana za krevet i kolica. Ova slika stana govori vam sigurno više od riječi.

Sve točke dnevnog reda su usvojene osim posljednje: "Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na izmjene i dopune Statuta Pučkog otvorenog učilišta“Trogir“. Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za odobravanju instrumenata osiguranju plaćanju za kratkoročno zaduženje trgovačkog društva „Trogir holding“ d.o.o. je jednoglasno prihvaćeno. 

Utorak, 09 Prosinac 2014 11:07

Nikša Nadilo: Djeci ne mogu kupiti ni kruh

Nikša Nadilo, dragovoljac Domovinskog rata na velikoj je muci, jer, kako kaže, on i dvojica mu sinova ne mogu živjeti od mjesečnih 800 kuna socijalne skrbi.

Četvrtak, 04 Prosinac 2014 06:55

Marina: prihvaćen prijedlog proračuna za 2015.

Općinsko vijeće Marine prihvatilo je prijedlog proračuna za iduću godinu koji je planiran na iznos od 24.174.500 kuna što je za 6,5 milijuna kuna više od ovogodišnjeg.

Četvrtak, 04 Prosinac 2014 06:47

Derossi ljut na vladajuće

Mario Derossi, nezavisni vijećnik u trogirskom Gradskom vijeću tvrdi da se  prema njemu vrši političko nasilje jer ni nakon neprestanih inzistiranja od mjerodavnih gradskih službi ne dobiva pisane odgovore na postavljena vijećnička pitanja, pa mu se na taj način onemogućava rad kao vijećniku.

HomeŽUPANIJAVozači, očekujte kaos i krkljanac! Sanira se jedna od prometnih žila kucavica Splita Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala