Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gordana Dragan

Gordana Dragan

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

To je bila prava krađa! Upali smo u leglo talijanske mafije. Dobro da smo izvukli živu glavu. Gumenjak je sada na vezu u Divuljama, ali s obzirom na ono što smo sve prošli kako bismo ga vratili u Hrvatsku, još ne vjerujem u to. Trebat će mi puno vremena da dođem k sebi.

Županijski odbor HDZ-a donio je odluku da Filip Anđelić više nije povjerenik te stranke u Trogiru. Na to mjesto do redovitih izbora u siječnju iduće godine je imenovan Ante Stipčić, koji je ujedno i trogirski gradonačelnik dok je Filip Anđelić njegov zamjenik.

Trogir je na listi “Trip Advisora”, najvećeg svjetskog turističkog portala koji omogućava turistima i putnicima da isplaniraju i rezerviraju savršeni izlet, između deset europskih gradova za koje vjerojatno nikad niste čuli, a oduzimaju dah.

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja zapadnog dijela trogirskog naselja Travarica, posebno onaj koji se odnosio na područje Solina gdje se nalazi borova šuma a na kojemu je planirana poslovno-stambena izgradnja  prije nešto više od mjesec dana  izazvao je  burne reakcije građana, i nekih kulturnih udruga.

S deset glasova ZA, jednim protiv i pet suzdržanih Skupština Turističke zajednice grada Trogira prihvatila je program rada te turističke ustanove za ovu godinu s financijskim planom.

Vijećnica SDP-a u trogirskom Gradskom vijeću Ružica Jakšić, koja je svoju stranku zastupala za vrijeme bivše vlasti Damira Rilje (SDP) i sadašnjeg Ante Stipčića (HDZ) na posljednjoj sjednici Vijeća potaknula je pitanje isplate vijećničkih naknada od početka mandata aktualne vlasti (HDZ-nezavisni Ivo Milić –HDS).

HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala