Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gordana Dragan

Gordana Dragan

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon brojnih problema s kojima se protekle dvije godine „borila“ nova Uprava „Trogir holdinga“ njezin predsjednik Zlatko Rožić i članica Dijana Ćudina ustvrdili su kako je tvrtka konačno stala na noge te da slijedi početak jednog novog poslovnog  razdoblja. Pri tom su prvenstveno mislili na isplate plaća radnicima i investicijska ulaganja.

U „Brodotrogiru“ je obavljena primopredaja 49,500 tonskog chemical tankera imena Songa Fortune čiji radni naziv je Novogradnja 325, vrijednog 50 milijuna dolara. Izgrađen je za vlastitu pomorsku kompaniju „Trogir Maritime“, a predao se u petogodišnji najam norveškoj kompaniji Blystad Group. Primopredajne dokumente potpisao je Član Uprave Mateo Tramontana a ispred Blystad Groupe kapetan Ivan Kolanović.

Utorak, 15 Rujan 2015 05:27

FOTO: Otvorena nova škola u Okrugu

Veliko je veselje biti danas u Okrugu jer to mjesto zaslužuje novu školu. Bio sam davno ovdje, ali Okrug je "narastao", djece je sve više i škola je potrebna. Raduje me što natalitet u vašemu mjestu raste, a djeci koja budu pohađala ovu školu želim da iz nje ponesu puno lijepih uspomena i znanja - kazao je to u Okrugu na otoku Čiovu ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar, na svečanosti otvaranja nove školske zgrade područne OŠ "Petar Berislavić" u Okrugu Gornjem.

Utorak, 01 Rujan 2015 11:48

Fešta od teća

Prošle subote na čiovskoj Lučici „dimilo“ se iz 14 velikih teća te su se miješali mirisi delicija od mesa i ribe. Manifestacija pod nazivom „Fešta od teća“ koju je organizirala tamošnja Pomorsko športska udruga Lučica, a  koja je bila  humanitarnog  karaktera privukla je mnogobrojne posjetitelje kako domaće tako i turiste. Šušura je bilo na sve strane, jelo se, pilo, pjevalo i plesalo do kasnih jutarnjih sati.

Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2015 09:20

Radi se punom parom, nema odmora u Brodotrogiru

U Brodotrogiru se vrše posljednje pripreme za primopredaju Novogradnje 325 planirane početkom rujna, remont ima pune ruke posla, a marina na sjevernoj obali puna je brodova te vrvi od gostiju.

U emisiji „Dobar dan“ Gradskog radija Trogir gostovao je Srećko Zurić, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo pri Gradu Trogiru. Govorio je o realizaciji aktualnih  komunalnih projekata te poslovnim planovima.

HomeŽUPANIJAP.D. Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala