Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

A.L.

A.L.

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trogiranka Ivanka Stipčić Vukman jedna je od čuvarica naše kulturne baštine koja ne dopušta da stari trogirski običaji i dijalekt padnu u zaborav

Nakon odluke o posebnoj regulativi što se tiče otočnih linija, mještanima oba otoka Drvenika opskrba je, naročito lijekovima, dodatno otežana zbog reduciranog kretanja i prometovanja. Stoga je trogirski gradonačelnik Ante Bilić, u pratnji zamjenika Viktora Novaka, obišao Drvenike kako bi izvidio tamošnje stanje s obzirom na situaciju s pandemijom te da ih informira o novom voznom redu trajektne linije 606 Drvenik Veli – Drvenik Mali – Trogir.

Gradska ribarnica u Trogiru nastavlja raditi svakodnevno prema redovnom radnom vremenu od 6 do 13 sati uz obvezu pridržavanja sljedećih pravila:

Ministar će na pitanja građana odgovarati od 13:45 do 14:45 sati.

Petak, 20 Ožujak 2020 08:28

TRAŽE SE VOLONTERI!

Traže se volonteri za pomoć starijim, nemoćnim i osobama u samoizolaciji zbog ograničenja kretanja sa svrhom opskrbe lijekovima, hranom i higijenskim potrepštinama nužnim za život.

Gostujući u emisiji Gradskog radija Trogir "Razgovori s povodom" zamjenica načelnika Općine Okrug Bruna Dadić, ustvrdila je kako se zbog situacije oko koronavirusa poduzimaju sve zaštitne mjere te kako moramo biti na visokoj razini opreza.

Stranica 1 od 7
HomeKULTURATrogirska cakavica neuništiva i u doba korone Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala