Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Razgovore ugodne naroda muzejskoga nastavljamo jednim monologom. 

 Kupid po trogirsku nema strelicu, ali gađa u sridu,

pa da vidimo što nam sve ima za reć:

Četvrtak, 13 Veljača 2020 20:50

Rukometni derbi u subotu: TROGIR - KAŠTELA

Derbi se igra u subotu u SD Vinko Kandija s početkom u 19:30 sati

Gost emisije „Dobar Dan“ Gradskog radija Trogir bio je Lovro Rumora aktivist Zelenih Dalmacije. Klimatske promjene, očuvanje okoliša, razvrstavanje i razgradnja otpada središnja su tema razgovora.

“Gospođa je stajala nad ružom… Sklopila ruke, podigla ih do visine prsiju. Pogleda na nebo, zatim, rastavljajući ruke polagano i nagibajući se prema meni, reče mi drhtavim glasom: Ja sam Bezgrešno Začeće.

 

Dijabetičko društvo Trogir organizira ciklus radionica pod nazivom „Edukacija osoba s dijabetesom tipa 2“. Edukacija se sastoji od pet susreta tijekom mjeseca ožujka, a predavat će stručno medicinsko osoblje ( liječnik i viša medicinska sestra).

U KBC Split jučer je primljena još jedna osoba za koju se sumnja na zarazu koronavirusom, objavila je Slobodna Dalmacija. To je, navodi se, druga osoba koja je primljena na splitsku Infektologiju, a kod koje postoji sumnja na koronavirus

HomePrikazujem sadržaj po oznakama: Koncerti Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala