Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srijeda, 19 Veljača 2020 13:38

HMNK Trogir - MNK Kijevo 8:4

U protekla dva tjedna HMNK Trogir odigrao je 14. i 15. kolo 2. HMNL Jug. Iza Trogirana je gostujući poraz u Vodicama prije dva tjedna.

Bivši nogometaš, ugostitelj, pjevač Slaven Jurić objavio je novu pjesmu u suradnji sa Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je ovog puta zadužen za aranžman i produkciju. Autor glazbe i teksta je Slaven, a pjesma se zove “Ti i ja“.

Uz pojedinosti o novoj pjesmi, otkrio nam kako je u pripremi još jedna, a razlog su zaruke.

„Pale su zaruke za Valentinovo. Napisao sam pjesmu za svoju buduću suprugu koja se zove Ana. U planu je tijekom vjenčanja snimiti spot. Planovi se uvijek znaju izjaloviti, nadam se da ovi neće.“, kazao je Slaven Jurić.

Poslušajte što nam je još otkrio mladi Trogiranin, inače rodom iz Konjica u Hercegovini … 

 

Udruga tjelesnih invalida TOMS iz Trogira zajedno s udrugom iz Metkovića (Udruga Prijatelj) i Sinja (Udruga tjelesnih invalida Sinj) te Udrugom osoba s invaliditetom Split kroz projekt „Moje svjetlo za moj Vukovar" kupovinom svijeća prikupljaju financijska sredstva koja doniraju građanima grada Vukovara. U sklopu projekta ove godine su se odlučili pružiti financijsku potporu dvjema obiteljima s djecom s poteškoćama u razvoju.

U sklopu projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta u Općini Okrug“ u srijedu, 19. veljače 2020. godine s početkom u 10:15 sati u kripti crkve Uzvišenja sv. Križa u Okrugu Gornjem, održati će se radionica za građane na temu održivog gospodarenja otpadom.

Šimun Katalinić najstariji je trogirski izviđač koji je cijeli svoj život uložio u rad s mladima. Tim povodom je za Gradski radio Trogir ispričao nekoliko važnih crtica iz svog života 

Visok je 190 centimetara, a ima svijetloplavu kose i oči. S adrese stanovanja (Kaštel Novi, Don Ivana Vuletina 9) otišao je jučer u nepoznato, udaljio se osobnim vozilom Peugeot 208, registracijske oznake i broja ST 411-SA.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. 

 

Home Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala