Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Četvrtak, 12 Rujan 2019 07:51

Bokun festivala u najdraže nam bablje ljeto

Međunarodni Festival nijemog filma i drugih osjetila "Bokun festivala" održat će se na lokaciji parka Malarija u staroj gradskoj jezgri Trogira 13. i 14. rujna 2019., gdje vas čekaju večeri posvećene Ivi Tijardoviću i Salvadoru Daliju te upoznavanje 'bokun' Mediterana kroz film, glazbu i hranu. Ulaz besplatan!

Srijeda, 11 Rujan 2019 11:44

PJEŠACI, OPREZ! Akcija u prometu

U četvrtak, 12. rujna od 8 do 12 sati, na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provest će se akcija “Pješak”, kojom prilikom će se sankcionirati prekršaji počinjeni od strane pješaka, ali i prekršaji koje vozači čine na njihovu štetu.

Plan je očistiti korito i obale rijeke Žrnovnice od Izletišta Antoničin (Benzona) mlin do ušća rijeke u Strožancu

Krav Maga je sustav samoobrane koji se lako uči i jednostavno izvodi, a svojom jedinstvenom metodologijom pomaže u uočavanju i rješavanju prepreka.

Župa sv. Karla Boromejskog u Okruku proslavlja blagdan Uzvišenja sv. Križa u subotu 14. rujna.

Srijeda, 11 Rujan 2019 07:33

Rekonstrukcija ULICE PUT DRAGULINA

U sklopu Programa gradnje i rekonstrukcije objekata i uređenja komunalne infrastrukture u Gradu Trogiru za razdoblje 2019. planira se rekonstrukcija odnosno izgradnja dionice ulice Put Dragulina (od spoj s ulicom Put Mulina do spoj s ulicom Put Kapelice, faza 1. i 2.), ukupne duljine 224 m.

HomeTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala