Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U specijalnoj emisiji Gradskog radija „Ćakula“ gostovao je  gradonačelnik Ante Bilić, koji je dao osvrt na rezultate u prošloj i iznio planove za novu godinu. 

Nakon što je svim sugrađanima još jednom čestitao novu 2020. godinu, odgovorio je na nekoliko pitanja novinarke Gordane Dragan:

Grad Trogir ima novi žiro račun!

Petak, 03 Siječanj 2020 11:59

Zapaljen spremnik Moloka u Naselju

U Naselju su nedavno postavljena dva nova Moloka, polupodzemna kontejnera za otpad, i nažalost, nije dugo trebalo da se na jednom od njih napravi šteta. 

Naime, u noćnim satima s 31. prosinca  na 1. siječnja, netko je zapalio unutrašnjost jednog od Moloka što je izazvalo požar. Na svu sreću, trogirski vatrogasci su reagirali brzo te nije bilo velike štete. 

Iz tvrtke Trogir Holding pozivaju građane da budu savjesni i pažljivo odlažu otpad te da unutar spremnika ne ubacuju pirotehnička sredstva radi dobrobiti svih stanovnika grada. 

Foto: IRM

Godina koja je iza nas, za trogirske rukometašice bila je  puna napetosti, uzbuđenja, pobjeda i poraza.

U prvim satima nove godine gradonačelnik Ante Bilić je sa zamjenicima Ružom Kovačević Bilić i Viktorom Novakom posjetio trogirske vatrogasce, Hitnu pomoć i policiju.   

Uz želju za uspješnu i sretnu novu 2020. godinu, zahvalili su im na svemu što rade za svoje sugrađane. Grad će vas uvijek podržavati u vašem radu i pomoći kad god je to moguće, poručili su im. 

Foto: Dino Čaljkušić (Grad Trogir) 

Novu 2020. godinu brojni Trogirani i njihovi gosti dočekali su na Trgu Ivana Pavla II uz Marka Pecotića i spektakularan vatromet.

Sve je zabilježio Dino Čaljkušić (Grad Trogir i TZ grada) , a fotogaleriju možete pogledati na linku: Nova 2020. godina  

 

HomeŽUPANIJAP.D. Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala