Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

FOTO MO Čiovo: Ovako izgleda obala dijela čiovske rive gdje je bio vezan plutajući restoran „Čelica“!

Općinski načelnik Općine Okrug objavljuje tri JAVNA NATJEČAJA. Radi se o JAVNIM NATJEČAJIMA za financiranje programa/projekata udruga na području zdravstvene i socijalne skrbi te ostalih javnih potreba u 2020., zatim za financiranje godišnjih programa udruga u kulturi za 2020. te za financiranje programa/projekta udruga u sportu za 2020. godinu.

„Advent u Trogiru – ZIMSKA ADVENTura“ trajala je od srijede, 4. prosinca 2019. do nedjelje, 5. siječnja 2020. do kad se na „kućicama“ u staroj jezgri izmijenilo više od 20 izvođača, performera za koje se glavni trogirski trg ponekad pokazao premalen. Došao je i kraj i tome, zatvoreni su privremeni ugostiteljski objekti na Trgu Ivana Pavla II, a rastavlja se i pozornica.

Nakon pet godina vladavine Kolinde Grabar Kitarović na Pantovčak dolazi Zoran Milanović, koji je postao novim predsjednikom Republike Hrvatske.

 Zoran Milanović održao je pobjednički govor u izbornom stožeru SDP-a u zagrebačkoj Tvornici

Blagdan Sveta tri kralja ili Bogojavljenje jedan je od najstarijih katoličkih blagdana. Prema događajima opisanim u Evanđelju po Mateju, tri su kralja ili mudraca “s Istoka”, prateći betlehemsku zvijezdu repaticu, došli u Jeruzalem pokloniti se novorođenom Isusu.

HomeŽUPANIJAP.D. Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala