Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Revijalna završna priredba svih članica kluba Rusulice i „Lipanjski turnir“  održani  su 9. lipnja u Sportskoj dvorani Vinko Kandija.

Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:36

U četvrtak slavimo blagdan Tijelova

U Hrvatskoj je blagdan Tijelova 2001. godine proglašen državnim praznikom i neradnim danom, a za Katoličku crkvu svetkovina je u spomen na ustanovljenje Euharistije na Veliki četvrtak

U ponedjeljak je gradonačelnik Ante Bilić u društvu s dogradonačelnikom Viktorom Novakom, direktorom Trogir Holdinga Božidarom Mišom i pročelnikom Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Ivanom Meštrovićem obišao  Drvenik Veli kako bi saslušao potrebe otočana. 

 Iz tvrtke Cian obavještavaju građane da će se 19. lipnja s početkom u 2 sata izvoditi adulticidna dezinsekcija komaraca na području Trogira ovisno o klimatskim prilikama. 

Podsjetimo kako je dezinsekcija najavljena za 13. lipnja odgođena. 

Radionica "Paper bag" održana je u utorak u edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira. 

 

Nakon dr. Dragomira Petrica Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije vodit će dr. Marko Rađa.

Stranica 1 od 659
HomeŽUPANIJAKod Planog u subotu izgorjelo 170 ha površine Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala