Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U četvrtak  je održan 109. plivački maraton Šilo-Crikvenica na kojem je Antonia Buličić u ženskoj konkurenciji osvojila prvo mjesto.

Ove subote 17.08. u šimatoriju crkve uznesenja blažene Djevice Marije u Slatinama na otoku Čiovu održava se 11. po redu smotra klapa i pučkih pjevača pod nazivom "Marijo, zvijezdo mora".

Velike vijesti nedavno su dočekale Grad Trogir. Europska Unija je VIK d.o.o. Split odobrila projekt aglomeracije Kaštela – Trogir vrijedan 1,4 milijarde kn, a svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju s Ministarstvom okoliša i energetike i Hrvatskim vodama očekuje se krajem kolovoza.

Kao i prethodnih godina, paralelno s odigravanjem turnira za odrasle, i ove godine na 26. Memorijalnom turniru na male branke ‘IVICA DŽOLIĆ-ĐOLA’ Kaštel Novi, igrao se i Dječji turnir koji je bio podijeljen u tri uzrasne kategorije. U uzrasnoj kategoriji za one koji su rođeni 2004/2005. godište pobjedu je odnijela trogirska ekipa „TNT Trogir“.

Srijeda, 14 Kolovoz 2019 18:01

U četvrtak slavimo blagdan Velike Gospe

Blagdan Velike Gospe svečano će se obilježiti u svim trogirskim župama

Izložba "Čiovski Opus" Tome Hrgote otvorena je 13. kolovoza u atriju Muzeja grada Trogira i može se razgledati do 28. kolovoza svaki dan od 10:00 do 13:00 te od 18:00 do 21:00. 

Stranica 1 od 676
HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala