Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec iznio je detalje prosvjeda koji će sindikati održati u srijedu na Trgu sv. Marka, kao i županije koje će idući dana biti u štrajku. U četvrtak štrajkaju Istarska i Šibensko-kninska, a u petak Vukovarsko-srijemska i Karlovačka županija.

Novu uvjerljivu pobjedu ostvarili su rukometaši Trogira, ovog puta pao je Senj s visokih 31 : 18.

I prije same premijere, pjesma je proglašena Severininom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada 

Ponedjeljak, 04 Studeni 2019 11:05

TROGIRSKI JEDRILIČARI NA SP Techno 293 u Cadizu

Trogirski jedriličari okončali su nastup na Svjetskom prvenstvu klase Techno 293 u Španjolskom Cadizu.

Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“, sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Osnovni cilj projekta je unaprjeđivanje održivosti, utjecaja i učinkovitosti lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko-dalmatinske županije, kao i unaprjeđivanje zapošljavanja i samozapošljavanja svih građana, a posebice ranjivih skupina.

Grad Trogir pripremio je uistinu bogat program povodom proslave Dana Grada Trogira „STIVANJA 2019.“ Na plakatu možete doznati vrijeme, lokacije i događanja koja želite doživjeti.

HomeZABAVAKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala