Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Četvrtak, 27 Veljača 2014 15:18

Fortin će opet postati parking

Ovih dana mogli smo primjetiti kako se na ulazu u Fortin, pored pješačkog prijelaza, više ne nalaze stupići koji su djelomično priječili ulaz u šetnicu.

Četvrtak, 27 Veljača 2014 14:44

Očekuje nas srednjovjekovni spektakl

U trogirskoj Gradskoj vijećnici održana je prva konferencija za novinare u povodu organizacije 5. Svjetskog prvenstva „Battle of the Nations - Bitka naroda“ koja će se od 12. do 15. lipnja održati u Trogiru, a na kojoj su organizatori iznijeli pojedinosti oko te jedinstvene i najveće svjetske manifestacije koja je spoj sportske i kulturne aktivnosti s ciljem oživljavanja srednjovjekovne povijesti.

Četvrtak, 27 Veljača 2014 11:37

SDP Trogir zatražio tematsku sjednicu

Gradska organizacija SDP-a Trogir predala je zahtjev na protokol Grada Trogira o sazivanju tematske sjednice Gradskog vijeća.

Srijeda, 26 Veljača 2014 13:00

Trogirske djevojčice bolje od splitskih

Djevojčice „B“(rođ. 2002. i mlađe) pobijedile su ekipu ŽRK Split 18:6 (10:3). Najviše su se istakle Zorana Ćaleta s 8 pogodaka i Marta Raukar s 5 pogodaka. Veseli podatak što je svih 16 igračica u sastavu dobilu odličnu minutažu i priliku da pokažu svoje znanje i vještine. Ekipa se trenutno nalazi na odličnom 2. mjestu u županijskoj ligi.

Srijeda, 26 Veljača 2014 12:31

Sve manje djece u Trogiru

Prema podacima Matičnog ureda ispostave Državne uprave u Trogiru prošle godine na području Trogira, Okruga, Segeta i Marine evidentiran je veći mortalitet nego natalitet.

Srijeda, 26 Veljača 2014 10:08

Bajić i Cvitan mijenjaju uloge

Ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan zamijenit će Mladena Bajića na mjestu glavnog državnog odvjetnika. Zastupnik Josip Kregar kazao je to jučer prilikom gostovanja u Dnevniku 3 HRT-a kako mu je tu informaciju dao sam Mladen Bajić.

HomeZABAVATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala