Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Četvrtak, 07 Studeni 2019 08:34

Započelo cijepljene u Trogiru

Diljem Hrvatske u srijedu je počelo cijepljenje protiv gripe. Ove je godine za cijelu zemlju nabavljeno 360 tisuća doza cjepiva, gotovo 10 posto više nego lani. Riječ je o četverovalentnom cjepivu koji sadrži četiri podtipa virusa, i to dva podtipa virusa A i dva podtipa virusa B. Njegov sastav povećava šanse za zaštitu od virusa koji će cirkulirati ove sezone.

Večer poezije s  Dunjom Kalilić održat će se u četvrtak, u 18 sati u Gradskoj knjižnici Trogir. 

Srijeda, 06 Studeni 2019 13:28

22. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA TROGIRA

Grad Trogir saziva 22. sjednicu GRADSKOG VIJEĆA GRADA TROGIRA za dan 07. studenoga 2019. (četvrtak) s početkom u 09:00 sati u zgradi Kneževa dvora, Trg Ivana Pavla II br. 1 / I gradska vijećnica sa slijedećim dnevnim redom:

U povodu proslave 50. obljetnice djelovanja KUD „Kvadrilja“, Dana grada Trogira i blagdana sv. Ivana Trogirskog u utorak, 5. studenoga u u atriju Muzeja grada Trogira otvorena je izložba Spomenar KUD-a „Kvadrilja“prepuna uspomena, fotografija i dokumenata. Postav izložbe svjedoči o uspjesima, putovanjima, nastupima i koncertima te o prijateljstvu, druženju, ljubavi prema folklornoj baštini,  trudu i radu na očuvanju glazbeno-plesnog naslijeđa kako Trogira tako i cijele Hrvatske. 

Na programu Stivanje 2019. u Galeriji „Cate Dujšin Ribar“ ove srijede, 6. studenoga s početkom u 19 sati predstavit će se monografija crteža trogirskog umjetnika Jerolima Ostojića.

Nakon ponovljene tribine u Arbaniji završen je ovogodišnji projekt „I tebe se pita“.

HomeZABAVATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala