Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U ponedjeljak, 11. studenoga 2019. godine učenici SŠ Ivana Lucića Trogir su na novouređenom trgu ispred ribarnice u Trogiru na svoj način obilježili Dan hrvatskih knjižnica.

Mjesec borbe protiv ovisnosti u Republici Hrvatskoj obilježava se u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca i provodi se s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti, a osobito droga.

Na trgu Ivana Pavla II građani Trogira će u ponedjeljak, s početkom u 17:30 sati, simbolično zapaliti svijeće čime će još jednom odati počast i iskazali zahvalnost stradalnicima Domovinskog rata u Vukovaru. 

Četvrtak, 14 Studeni 2019 12:34

Podjela medalja pobjednicima Dječje regate

Zamjenik gradonačelnika Viktor Novak i predsjednik Savjeta mladih Grada Trogira Luka Rožić pobjednicima Dječje regate, održanoj 10. studenoga, uručili su medalje i prigodne poklone.Podsjetimo, regatu je organizirao Savjet mladih Grada Trogira, a sudjelovalo je 15 mladih jedriličara.

Pobjednici su:

u klasi Optimist

Djevojčice:

1.Pina Buble

2.Tereza Buličić

3.Marina Brešan

Dječaci:

1.Stipe Vukmirović

2.Andrija Parčina

3.Luka Ivelja

Daske (techno293)

1.Ema Buble

Foto: Željko Agnić (Grad Trogir)

Fotogalerija na linku: Trogirski portal (facebook) 

Fotogalerija regate: Dječja regata (Trogirski portal facebook) 

Mjera preporuke prokuhavanja pitke vode za malu djecu (do 3 godine starosti), starije i imunodeficijentne osobe (osobe oslabljenog imuniteta), još uvijek je na snazi. Dosadašnja ispitivanja pokazuju da je voda kemijski i mikrobiološki ispravna, dok je parametar zamućenosti još uvijek povećan.

Diljem Hrvatske palit će se svijeće za poginule vukovarske branitelje i civile te žrtve Domovinskog rata 

HomeZABAVAIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala