Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 12:30

FOTO: Pokladni spektakl u režiji Velikih maškara

Karnevalske grupe Trogira, Kaštela i Vinišća prodefilirale su 23. veljače Trogirom i zaustavile se na Trgu Ivana Pavla II gdje je održan prigodni program.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 12:05

FOTO: Male maškare zavladale Trogirom

Karnevalska povorka polaznika Dječjeg vrtića Trogir prodefilirala je gradom u subotu, 22.veljače.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 09:42

Na ulici zatečeni s drogom

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom.

U sklopu projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta u Općini Okrug“ u utorak, 25. veljače 2020. godine s početkom u 9:30 i 10:45 sati u kripti crkve Uzvišenja sv. Križa u Okrugu Gornjem, održati će se treće i četvrto predavanje na temu održivog gospodarenja otpadom.

U četvrtak, 27. veljače 2020., Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji sa Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organiziraju humanitarnu akciju darivanja krvi.

Pozivaju se svi da prijave igre koje su igrali u djetinjstvu ili igre specifične za njihovo mjesto ili kraj na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

HomeKULTURASvečani koncert KUD-a Kvadrilja povodom pedesetog rođendana Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala