Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prema podacima DHMZ-a, najprije nam ovog vikenda slijedi toplinski val

 Policija će prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice obavljati snimanje na stadionu i prilaznim pravcima

 Jeste li se ikada zapitali tko su čuvari svetišta Gospe od Prizidnica, prelijepe oaze mira smještene na južnoj strani otoka Čiova? Odgovor na ovo pitanje pružit će izložba "Čuvari iz sjene" autorice Goranke Tomaš koja će se u atriju Muzeja grada Trogira otvoriti 3. rujna 2019. u 19:00 sati.

 

Kao i dosad na početku nove školske godine, Zvjezdano selo Mosor nastavlja s programom Škole u prirodi. Program se uspješno provodi sedamnaest godina, u suradnji s osnovnim i srednjim školama grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, a i šire

Nova školska godina kuca na vrata, do ulaska u klupe školarce dijeli nekih 10-ak dana.

U današnjoj emisiji „Dobar dan“ (28.08.2019.) Gradskog radija Trogir koja se emitira svake srijede od 12,20 sati gostovao je zamjenik trogirskog gradonačelnika Viktor Novak.

HomeKULTURAUmirovljenici besplatno po literaturu u knjižnicu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala