Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Karlovcu je od 7. do 9. veljače 2020. održan 10. EUROPSKI KICKBOXING KUP "Karlovac OPEN 2020" na kojem je nastupao TKD Trogir. Na prvenstvu je sudjelovalo 2.206 natjecatelja (194 kluba) iz 39 zemalja. 

Na ovom europskom klupskom natjecanju trogirski klub su predstavljali: Nikola Kustura ( PF-mlađi kadeti do -47 kg i stariji kadeti do -47 kg), Natali Pavković (PF-starije kadetkinje do -50 kg i KL- starije kadetkinje do - 50 kg), Dea Živković (LC-starije kadetkinje do -60 kg), Marina Radić (PF-starije kadetkinje do -60 kg i KL-starije kadetkinje do -60 kg). 

„Od osnutka kluba ovo je povijesni uspjeh jer su naši natjecatelji osvojili vrijedne medalje. Nikola je u mlađim kadetima osvojio 9., a u starijim 1. mjesto, Natali je u PF osvojila 9., a u KL 2. mjesto, Dea je osvojila 1. mjesto dok je Marina u PF osvojila 9., a u KL 2. mjesto“, kazao je trener TKD Trogir Alan Mijić.

 

Na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu i  tijekom nadolazećeg vikenda.

Petak, 07 Veljača 2020 12:40

AUDIO Mate Bulić na Gradskom radiju Trogir

Bliži se početak dvoranske turneje legendarnog Mate Bulića. Nakon više od 30 godina uspješne karijere Mate je odlučio svojoj publici upriličiti tri velika koncertna spektakla, prvi je 20. veljače u splitskoj Spaladium Areni.

Petak, 07 Veljača 2020 10:44

Projekt "Zaželi" u Trogiru

Od studenog 2018. godine i u Trogiru se provodi projekt Zaželi promjenu!

Program zapošljavanja žena Zaželi najveći je projekt sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u vrijednosti od milijardu kuna. Programom se zapošljava približno sedam tisuća žena u svim krajevima Hrvatske, koje brinu o gotovo 35.000 starijih osoba i osoba u potrebi.

Za nestalim su tragali HGSS-ovci, policija i vatrogasci

Stariji muškarac (49-to godište) koji se udaljio jučer (četvrtak, 6. veljače) iz kuće u zaleđu Trogira kod Ljubitovice je predvečer pronađen mrtav u zaseoku Debaci, pokraj starih kuća. 

Nakon pretrage dronom, oko 17:00 sati tridesetak pripadnika HGSS-a započelo je potragu. Nažalost, muškarac je ubrzo pronađen mrtav. Uz policiju i HGSS-ovce u potrazi je sudjelovalo i šest vatrogasaca DVD-a Seget Vranjica.

-Nažalost, nađen je mrtav. Prema prvim informacijama, nema tragova nasilne smrti ni sumnje u kazneno djelo – potvrdila su nam iz PU Splitsko - dalmatinske.

 

Petak, 07 Veljača 2020 08:07

Započinju predupisi u osnovne škole

Prijave djece za upis u prvi razred osnovne škole na području Splitsko-dalmatinske županije za školsku godinu 2020./2021., ove će se godine vršiti u vremenu od 10. do 20. veljače.

HomeKULTURAGKT: VI. Natječaj za kratku priču „Priča se (p)o gradu“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala