Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izložba "Brodogradilište Trogir - od zanatske do industrijske proizvodnje" autorice Danke Radić gostuje u Državnom arhivu u Rijeci od 26. veljače do 15. ožujka.

Utorak, 25 Veljača 2014 07:19

Putinova jahta u Brodotrogiru

Da je „Čajka“ - službena jahta ruskog predsjednika Vladimira Putina na remontu u „Brodotrogiru“ najvjerojatnije je trebalo ostati obavijeno  velom tajne sve do kraja obavljenog posla.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 15:09

Ante Stipčić darovao krv

Ante Stipčić prvi je gradonačelnik Trogira u zadnjih deset godina koji je darovao krv, a to je napravio na današnjoj akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala na Batariji.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 14:20

ŽRK Trogir – ŽRK Split 17:19

Nakon otvaranja proljetne sezone domaćim porazom u prvom kolu trogirske rukometašice ubilježile su još jedan domaći poraz od ekipe ŽRK Split. Utakmica je nezasluženo otišla na stranu splitskih rukometašica koje su prvo vodstvo u utakmici ostvarile u zadnjoj minuti te su na kraju pobijedile s 19:17.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 14:10

„Upravljanje u katastrofama“

Grad Trogir je povodom obilježavanja 1. ožujka,  Međunarodnog dana Civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj održao 24. veljače svečanu sjednicu Stožera zaštite i spašavanja Grada Trogira.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 13:53

Radovi na Lučici pri kraju, rotor u pripremi

Na području Lučice, u neposrednoj blizini ACY marine na Čiovu, izvode se radovi na sanaciji obalnog zida koji je bio urušen pa su se građani i turisti spoticali o kamene ploče.

HomeKULTURAUmirovljenici besplatno po literaturu u knjižnicu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala