Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DVD Okruk u ovo predbožićno vrijeme organizira humanitarnu akciju „ISKRA SOLIDARNOSTI – vatrogasci šire plamen dobrote“

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, koji se obilježava 3. prosinca, zamjenici trogirskog gradonačelnika Ruža Kovačević Bilić i Viktor Novak posjetili su Centar Dječji osmijeh pri udruzi TOMS.

Draga djeco, pozivamo vas na pripovijedanje prekrasnih hrvatskih božićnih priča u kamishibai ruhu, 5. prosinca (četvrtak) u 10:30 sati u Gradskoj knjižnici Trogir

Udruga „Dobre Vile“ u srijedu, 04. prosinca 2019. godine s početkom u 18:00 sati u Gradskoj vijećnici, organizira javnu tribinu na temu "Udomiteljstvo"

Predavači su djelatnici Centra za socijalnu skrb Trogir.

Jakeljić sa zvukom sirene daje gol za veliko slavlje Trogirana

U pratnji svoje čarolije, prosinac je stigao u grad,

što je na programu u Muzeju saznat ćete sad...

Osnovna škola Petra Berislavića pripremila je prigodan program pod naslovom "Za jubav tebi, grade" koji će se održati u srijedu, 4. prosinca 2019. u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Ne zaboravite javiti svim rukotvorcima i kreativcima koje poznajete da do nedjelje, 8. prosinca u 23:59 traju prijave za Božićni sajam rukotovorina koji će se održavati u atriju Muzeja grada Trogira od 18. do 23. prosinca. Više informacija nalazi se na poveznici Otvorene prijave za sudjelovanje na 3. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira!

U ponedjeljak, 9. prosinca u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar Duško Geić predstavit će svoju novu knjigu "Trogirski klapasi".

Tradicionalna godišnja izložba radova Likovne udruge Trogir ove godine će se otvoriti u utorak, 10. prosinca u 18:00 sati, a moći će se razgledati do 16. prosinca 2019. u atriju Muzeja grada Trogira.

U svoje planove svakako uvrstite Božićni koncert Glazbene škole Josipa Hatzea - DO Trogir koji će se održati u Galeriji Cate Dujšin Ribar u petak, 13. prosinca s početkom u 19:00 sati.

U petak, 20. prosinca u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se  Božićni koncert u organizaciji udruga Dobre Vile, Glazbene niti ljubavi i KUU "Andrija Matijaš Pauk".

Naravno, tijekom prosinca u Muzeju grada Trogira održat će se i zanimljive radionice o kojima više informacija donosimo uskoro…

Sve što želimo za Božić ste VI na događanjima u Muzeju grada Trogira!

Tekst&foto: MGT

 

HomePOLITIKAIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala