Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Izložba "Čiovski opus" otvorit će se u utorak, 13. kolovoza  u 21:00 sat  u atriju Muzeja grada Trogira

Petak, 09 Kolovoz 2019 10:38

Potraga gospodina Ante je urodila plodom

Hvala svima na sheranju! Potraga je urodila plodom. Gospodinu Anti Paladi iz Segeta je uslišena želja da pronađe mladi par koji mu je priskočio u pomoć.

Petak, 09 Kolovoz 2019 09:27

Zatečen u izlovu prstaca kod Drvenika

Jučer oko 08:20 sati na predjelu Drvenika Velikog, policijski službenici Postaje pomorske policije Split uočili su muškarca za kojeg je postojala sumnja da se bavi nezakonitim lovom školjkaša.

Mnogobrojni posjetitelji zabavljali su se u Okrugu na rivi navijajući za svoje favorite na City Games natjecanju u predivnoj večeri ispunjenoj odličnom izvedbom natjecatelja, glazbom ali prije svega zajedničkim druženjem i uživanjem u zabavno sportskom programu koji je u potpunosti spojio tradiciju, zabavu i sportske vještine natjecatelja.

Četvrtak, 08 Kolovoz 2019 12:53

U subotu slavimo blagdan sv. Lovre

Blagdan sv. Lovre, đakona i mučenika Trogirani će proslaviti u subotu, 10. kolovoza. 

Lajkajte, sherajte jednu toplu ljudsku priču.

HomePOLITIKA"Bandić na 'predsjednički račun' primio milijune, a nije platio porez" Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala