Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iako su društvene mreže danas neizostavni dio naših života, ima i onih koji ih ne koriste, a s druge strane nemaju puno vremena ići od vrata do vrata tražeći informacije. Ako ste jedan ili jedna od njih, a imate pitanje za koje ne znate kome se obratiti, odgovor možete dobiti u novoj rubrici Gradskog radija Trogir.

…pokvarena rasvjeta, oštećen ili nepostojeći nogostup, loša cesta, kad će biti gotovi radovi, prostorni plan, problem otpada…???

Pitanja o svim temama u vezi rada gradske uprave mogu se postaviti isključivo putem telefona na broj 798-571, radnim danima od 07:00 do 12:00 sati. Prikupljene odgovore čitamo jednom tjedno svakog ponedjeljka u eteru radija u 12:30 sati.

Nazovite, ukažite na problem. Bolja komunikacija na obostranu korist. 

 

 

Učitelji Osnovne škole Majstora Radovana 22. rujna 2019. putuju na svoje treće transnacionalno putovanje u sklopu Erasmus + projekta „Modern Odysseus in the arms of Europe“. 

Gradska komunalna tvrtka Trogir Holding d.o.o. sa 01.10.2019. godine započinje sa zimskim režimom sakupljanja miješanog komunalnog otpada. Takav režim odvoza traje do 31.05.2020., nakon čega se prelazi na ljetni režim. Informacije o pojedinostima, mogu se dobiti u Trogir Holding d.o.o., Put Mulina 2.

Ogranak Matice hrvatske u Trogiru i Župni ured sv. Lovre u Trogiru pozivaju na svečano otvorenje izložbe KIP BIBLIJE – TIJELO JEZIKÂ SA SVIJU KONTINENATA autora i kolekcionara Siniše Vukovića, predsjednika splitskog ogranka Društva hrvatskih književnika. Otvorenje je večeras, 19. rujna (četvrtak) u 19 sati u crkvi sv. Barbare u Trogiru. U sklopu tog programa, tjedan dana kasnije, 26. rujna (četvrtak) u 19 sati u trogirskoj Gradskoj vijećnici, bit će i predstavljanje Vukovićeva petoknjižja "Čakavski pištular "s prijevodom poslanica Novoga zavjeta na selaški čakavski jezik.

Uoči polutisućljetne obljetnice prvoga izdanja Marulićeve Judite

Potpisan je Ugovor za sanaciju krovišta na zgradi Kneževa dvora u Gradu Trogiru. Ukupna vrijednost ugovora je 609 tisuća kn + PDV, od toga Ministarstvo kulture sufinancira 200 tisuća kn. U ime izvođača radova, tvrtke Polinom d.o.o. Split, koja je posao dobila na javnom nadmetanju, ugovor je potpisao direktor Nikša Korda.

„Nakon provedenog postupka javne nabave danas smo potpisali Ugovor za sanaciju krovišta na zgradi Kneževa dvora koje je u jako lošem stanju. Zgrada je prokišnjavala i nastale su velike štete. Očekujemo da će radovi biti završeni u roku, za tri mjeseca, a nakon toga bi se trebalo pristupiti daljnjem uređenju i sanaciji zgrade koja je u relativno lošem stanju“, izjavio je gradonačelnik Trogira Ante Bilić.

 

 

Stranica 1 od 691
HomeTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala