Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Do trećeg po redu sastanka s čelnicima jedinica lokalne samouprave, koji bi se trebao održati u travnju, župan Blaženko Boban namjerava „optrčati“ još jedan krug po županiji, posjetiti svaki grad i općinu, njih ukupno 55, te na licu mjesta dobiti prave informacije o potrebama stanovnika u lokalnim sredinama.
Trogirski gradonačelnik Ante Bilić gostovao je u emisiji Gradskog radija Trogir "Dobar dan" gdje je govorio o aktualnim temama u Gradu i odgovarao na brojna pitanja slušatelja.
Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara sazvao je danas u Banovini sastanak sa svim predsjednicima Klubova vijećnika u Gradskom vijeću, a tema je sanacija na Karepovcu.
Zbog teškog zdravstvenog stanja splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare vođenje Grada Splita preuzet će njegova zamjenica Jelena Hrgović. Tijekom dana Opara bi trebao potpisati punomoć Hrgović za vođenje grada. Ako to ne napravi, svejedno će ona biti ta koja će ga naslijediti na čelnoj funkciji Grada Splita jer je na listi HDZ-a za lokalne izbore bila plasirana ispred drugog zamjenika Nina Vele.
Stranica 1 od 98
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala