Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Kroz dva ljetna mjeseca (srpanj i kolovoz) provedeno je niz uspješnih humanitarnih akcija u Trogiru za potrebe Udruge TOMS.
Utorak, 27 Kolovoz 2019 05:17

Nova akcija darivanja krvi u kolovozu

Imajte na umu da darivanjem krvi spašavate nečiji život ! Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji s Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split tijekom kolovoza organizira humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg su pripadnici Interventne jedinice policije 23. kolovoza u Splitu, zatekli sa 120,1 grama kokaina i 4,2 grama ecstasyja, dok su u vozilu koje je koristio uočili digitalnu vagu za precizno mjerenje i dva preklopna noža.
Ponosan sam što smo s građanima pokrenuli jedan novi pozitivan trend u Dalmaciji i pozivam sve da se uključe i predlože što žele da realiziramo u 2020., rekao je gradonačelnik Bilić koji je za „I tebe se pita!“ podigao iznos sredstava za 12,5 posto
HomeTROGIRFOTO: Maškare zavladale trogirskim vrtićima Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala