Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 08 Travanj 2014 09:05

Vuco: što je veća kriza, meni je bolje

Siniša Vuco nedavno je održao koncert u Trogiru, a tamo ga je posjetila ekipa RTL-a koja je s njim odradila kratki intervju. Vuco je bio posebno raspoložen pa je održao još jedan svoj show, a na pitanje kako komentira toliki broj fanova, pjevač je rekao: "Ja sam veći od ove zemlje. Ja cijelu Hrvatsku stavim u mali džep, shvaćaš me, evo hoćete staviti – ma popišam se po ovoj državi, manja je od mog k....!"
Petak, 04 Travanj 2014 08:48

Jazz & House vikend u Centru plesa

U prostoru bivšeg disco kluba Masters nastavljaju se plesne i kulturne večeri. Za sve ljubitelje vrhunske jazz izvedbe uživo, Caffe Colao i Blues and Jazz Club Split organiziraju 2. Jazz SuperSession!
Petak, 04 Travanj 2014 08:45

Di vanka za vikend?

Svi oni koji čekaju vikend za dobru zabavu sigurno će u bogatoj ponudi pronaći nešto za sebe.Večeras Klapa Rišpet nastupa u Favorita, a u subotu neponovljivi Siniša Vuco je u F1...
Utorak, 01 Travanj 2014 06:50

Dražen Zečić ovog četvrtka na GRT-u

Ovog četvrtka iza 17 sati u Glazbenom showu Mirande Franić gostuje Dražen Zečić. Zečić je godinama naš najtiražniji pjevač i autor zabavne glazbe koji se može pohvaliti sa podatkom da su mu svi albumi prodani minimalno u zlatnoj nakladi a puno ih ima platinastih i dijamantnih. Draženovi koncerti su postali jedinstveni po euforičnoj atmosferi i po tome što na koncertima koji traju minimalno dva sata a specifičnost je da zbog velikog broja hitova u repertoaru izvodi često samo refrene pjesama.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala