Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nakon prošlogodišnjeg velikog solističkog koncerta u zagrebačkoj Ciboni, regionalna glazbena zvijezda Marija Šerifović zakazala je prvi solistički koncert u Splitu, u dvorani Gripe za 21. ožujak. Nakon preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite da se svi veći skupovi na kojima se očekuje više od tisuću ljudi odgode i nakon što je veliki broj događaja u Hrvatskoj već preventivno odgođen, pop zvijezda je nakon razmatranja cjelokupne situacije nastale pojavom koronavirusa, a u dogovoru s organizatorom koncerta, agencijom Mars koncerti, donijela odluku da solistički koncert u Splitu odgodi za novi datum.
Srijeda, 04 Ožujak 2020 07:36

ULTRA EUROPE OBJAVILA SEDAM NOVIH IZVOĐAČA

ABOVE & BEYOND, DASH BERLIN, DILLON FRANCIS, JOSEPH CAPRIATI, KREWELLA, OLIVER HELDENS I NICKY ROMERO STIŽU NA OSMO FESTIVALSKO IZDANJE ULTRA EUROPE 2020 ULAZNICE SPLIT – SRPANJ 10 – 12 2020 STADION PARK MLADEŽI
Svakom novom pjesmom bend O.S.D.S. podsjeti nas zašto slove za omiljene hrvatske pop glazbenike mlađe generacije. Njihove pjesme sa snažnom, ali i zrelom ljubavnom porukom, iako još nisu ni prošli tridesetu, mogu se svrstati uz bok modernim svjetskim trendovima. Pokazali su to opet ovi momci promovirajući upravo video spot za novu pjesmu „Do kraja vremena“.
Pjesma "Oprostit ću sve" nastala je u kreativnoj radionici Ante Pecotića i Bojana Šalamona-Shalle
HomeZABAVATROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala