Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Jedan od najljepših glazbenih događaja ovog ljeta u Dalmaciji zasigurno nas očekuje u Trogiru u Kuli Kamerlengo 03.08.2017. gdje će po prvi put svoj gala koncert održati Diva hrvatske glazbene scene Radojka Šverko uz pratnju orkestra. Ovaj glazbeni događaj ima simboličan naziv ISPOD KULE KAMERLENGA.
Urnebesno smiješni sarajevski “striperi” – glumci Alteatra u okviru ljetne turneje po Jadranu nastupiti će u utorak 08.08. u Kuli Kamerlengo u Trogiru u 21 sat.
Videospot ‘Kuda za vikend?’, prvi je Severinin spot sniman iz ruke, samo s mobitelom. Sniman je na lokacijama u Los Angelesu, a publici je premijerno prikazan danas, 20. srpnja, točno u podne na Severininoj Facebook stranici.
Prošlogodišnji festival Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima donio je dvije sjajne glazbene večeri. Prva je prošla u znaku proslave 15 godina klape Sveti Juraj na kojoj se, uz besprijekorno pjevanje slavljenika, moglo uživati u virtuoznim glazbenim bravurama Tamburaškog orkestra HRT-a, dok su na Kaštelanskom điru briljirale dubrovačke klape Kaše i Subrenum koje su s odličnim pjesmama i još boljim izvedbama zasluženo osvojile gotovo sve prestižne festivalske nagrade. Prema najavama ove se godine se na kaštelanskoj pozornici očekuju jednako dobri glazbeni specijaliteti.
Stranica 1 od 108
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala