Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ogranak Matice hrvatske u Trogiru organizirao je izložbu KIP BIBLIJE – TIJELO JEZIKÂ SA SVIJU KONTINENATA autora i kolekcionara Siniše Vukovića, koja je otvorena u četvrtak, 19. rujna u crkvi sv. Barbare.
Ogranak Matice hrvatske u Trogiru i Župni ured sv. Lovre u Trogiru pozivaju na svečano otvorenje izložbe KIP BIBLIJE – TIJELO JEZIKÂ SA SVIJU KONTINENATA autora i kolekcionara Siniše Vukovića, predsjednika splitskog ogranka Društva hrvatskih književnika. Otvorenje je večeras, 19. rujna (četvrtak) u 19 sati u crkvi sv. Barbare u Trogiru. U sklopu tog programa, tjedan dana kasnije, 26. rujna (četvrtak) u 19 sati u trogirskoj Gradskoj vijećnici, bit će i predstavljanje Vukovićeva petoknjižja "Čakavski pištular "s prijevodom poslanica Novoga zavjeta na selaški čakavski jezik.
Ogranak Matice hrvatske u Trogiru, Javna ustanova u kulturi "Zvonimir" Solin, Društvo hrvatskih književnika – Ogranak u Splitu i Župni ured sv. Lovre u Trogiru s radošću Vas pozivaju na svečano otvorenje izložbe KIP BIBLIJE – TIJELO JEZIKÂ SA SVIJU KONTINENATA autora i kolekcionara Siniše Vukovića, predsjednika splitskog ogranka DHK.
Gradska knjižnica Trogir raspisala je početkom godine peti po redu natječaj za kratku priču Priča se (p)o gradu, na kojeg se prijavilo preko pedeset autora.
HomeKULTURAŽUPANIJAResnik domaćin kadetskog državnog prvenstva u šahu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala