Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Večeras, 8. studenog 2019., u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se svečana promocija znanstvene monografije Nikola Buble (1950.-2015.) biografski opus i njegov (etno)muzikološki univerzum autorica Lidije Vladić-Mandarić i Anči Leburić.
Večer poezije s Dunjom Kalilić održala se u četvrtak u Gradskoj knjižnici Trogir. Nazočni su imali priliku čuti Dunjine haiku stihove o Trogiru. Bila je to svojevrsna premijera još neobjavljenih stihova, ekskluziva koju autorica poklanja svom gradu za koji je emotivno vezana, a povodom Dana grada i Mjeseca hrvatske knjige. Bit će to njena druga knjiga haiku stihova, no prva koju je itko posvetio Trogiru. Uz autoricu, u programu su sudjelovale profesorice Valerija Zečević i Ana Zelalija te nadareni učenici osnovnih škola Majstora Radovana i Petra Berislavića. Glazbom je večer obogatio Ivano Herceg na gitari. Foto: Joško Herceg Fotogalerija na linku: GKT 
Večer poezije i folklora "Da, još smo tu" u organizaciji trogirske Matice umirovljenika održala se povodom proslave Dana grada u Galeriji Cate Dujšin Ribar u četvrtak, 7. studenoga.
Na predstavljanju monografije crteža trogirskog umjetnika Jerolima Ostojića u Galeriji „Cate Dujšin Ribar“ nije bilo slobodne stolice.
HomeKULTURALjubav cvate u trogirskom muzeju: Izložba"Bili garifuli i šparožina" Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala