Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Uoči Svjetskog školskog atletskog prvenstva, koje se u organizaciji školskog sporta održava od 13. do 19. svibnja, u Hotel Medena stigli su mladi sportaši sa svih strana svijeta, čak 900 sudionika podijeljenih u 98 ekipa iz 32 zemlje s 5 kontinenata.
Rukometni veterani i veteranke organizirali su 2. Međunarodni veteranski memorijalni rukometni turnir ‘Vinko i Ivo Kandija’ koji se u Trogiru održava 17. i 18. svibnja. Nakon svečanog otvaranja turnira, na sjevernom zidu sportske dvorane, otkriven je mural na kojem su legende trogirskog rukometa Vinko i Ivo Kandija. Vjerno ih je dočarao autor Dino Vejnović. Za vrijeme trajanja turnira ispred dvorane je organiziran prigodni program uz pjesmu, iće i piće te organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta, a posebno rukometa da im se pridruže. Foto: NSK
Na turniru Erste rukometne lige Dalmacije koji se prošlog vikenda igrao u Splitu nastupile su i rukometašice ŽRK Trogir 58 godište 2009. i 2010.
Veterani MVRK Kairos (+35) su osvojili drugo mjesto na trećem po redu ”Svjetskom Ožujskom kupu rukometnih veterana” koji se prošlog vikenda igrao u Omišu.
HomeSPORTU novoj sezoni trogirski rukometaši u borbi za Premijer ligu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala