Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 08:09

Sjećanje na Predraga Lucića

I ove godine u sklopu književnog programa Bookvica u splitskom klubu Quasimodo (Gundulićeva 24a/II) organizira se večer sjećanja na velikog pjesnika, novinara, dramskog pisca, satiričara, prerano preminulog PREDRAGA LUCIĆA, koja će se održati na njegov rođendan, u srijedu, 12.02.2020. s početkom u 20:30 sati. „Bit će to večer čitanja ulomaka iz Predragovih djela jer želimo da njegove riječi još dugo ostanu među nama, žive, glasne i inspirativne. Stoga pozivamo sve koji ga se žele prisjetiti zajedno s nama da odaberu neku njegovu pjesmu, kolumnu, ulomak, stih… i pridruže nam se u zajedničkom čitanju“, kazala je Patricija Horvat, voditeljica književnog programa Bookvica.
Na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu i tijekom nadolazećeg vikenda.
Za nestalim su tragali HGSS-ovci, policija i vatrogasci Stariji muškarac (49-to godište) koji se udaljio jučer (četvrtak, 6. veljače) iz kuće u zaleđu Trogira kod Ljubitovice je predvečer pronađen mrtav u zaseoku Debaci, pokraj starih kuća. Nakon pretrage dronom, oko 17:00 sati tridesetak pripadnika HGSS-a započelo je potragu. Nažalost, muškarac je ubrzo pronađen mrtav. Uz policiju i HGSS-ovce u potrazi je sudjelovalo i šest vatrogasaca DVD-a Seget Vranjica. -Nažalost, nađen je mrtav. Prema prvim informacijama, nema tragova nasilne smrti ni sumnje u kazneno djelo – potvrdila su nam iz PU Splitsko - dalmatinske.
Petak, 07 Veljača 2020 08:07

Započinju predupisi u osnovne škole

Prijave djece za upis u prvi razred osnovne škole na području Splitsko-dalmatinske županije za školsku godinu 2020./2021., ove će se godine vršiti u vremenu od 10. do 20. veljače.
HomeŽUPANIJAZapočinju predupisi u osnovne škole Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala