Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 09 Travanj 2014 07:29

Blokiran račun općine Milna

Račun općine Milna je blokiran. Vijest se jučer u popodnevnim satima probila do HDSSD-ovog predsjednika Općinskog vijeća Vickoslava Bonačića Vičića, koji je Indexu potvrdio blokadu.
Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 06:15

Eksplodirala granata u masliniku

U Perkoviću, točnije u zaseoku Celići dogodio se nesvakidašnji događaj za vrijeme poljoprivrednih radova. Braća Ive, Željko i sestra Damira Erceg iz zaseoka Ercezi u Slivnu pokraj Perkovića palili su maslinove grane u svom masliniku koji se nalazi u susjednom zaseoku Celići. Ne sluteći opasnost, skupljali su grane po cijelom masliniku kako bi ih zapalili.
Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 06:04

Mamut poziva Gotovinu na Kludu

Nakon pobune Murterina zbog otvaranja tunogojilišta na lokaciji južno od otoka Balabre, čiju bi koncesiju trebala dobiti tvrtka generala Ante Gotovine, načelnik općine Marina Ante Mamut poziva generala da tunogojilište otvori na području njegove općine.
Četvrtak, 03 Travanj 2014 06:29

„Biser mora“ u Supetru

Savez kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER) najavio je najznačajniju manifestaciju koju SKMER organizira već devetu godinu za redom, a to je međunarodni kulinarski festival „Biser mora“. Osim natjecanja kuhara, ovaj gastronomski festival uključuje gastro izložbe, enološke radionice, cooking show-e, degustacije, prezentacije strane i domaće kuhinje, predavanja, gastro ture i zabavni program. Festival poprate domaće i strane novinske i televizijske kuće i posjeti nekoliko tisuća ljudi.
HomeŽUPANIJALjetni kamp za mlade radioamatere na Zvjezdanom selu Mosor Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala