Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Stožer ZiS Općine Marina u suradnji sa Državnom upravom za zaštitu i spašavanje Područni ured Split organizira prezentaciju operativnih snaga zaštite i spašavanja.
Srijeda, 28 Svibanj 2014 07:20

Što se dimi u Slatinama?

Gdje ima dima, ima i vatre”, kaže narodna poslovica, a hoće li se to potvrditi u slučaju mještanke Slatina na Čiovu Zdenke Peurača utvrdit će mjerodavne službe.
Utorak, 27 Svibanj 2014 11:07

Zabrana loženja vatre na otvorenom

Sukladno Zakonu o zaštiti od požara (NN 92/10) kojim se uređuje cjelokupni sustav zaštite od požara, sa ciljem zaštite života, zdravlja i sigurnosti ljudi i životinja te sigurnosti materijalnih dobara, okoliša i prirode, svaka fizička i pravna osoba odgovorna je za neprovođenje mjera zaštite od požara, izazivanje požara, kao i za posljedice koje iz toga nastanu sukladno odredbama ovoga Zakona.
Ponedjeljak, 26 Svibanj 2014 06:53

Seget: Zulim vs Gardijan

Načelnik Općine Seget Vinko Zulim javno se u plaćenom novinskom oglasu obrušio, kako je naveo, na višegodišnju nebrigu nadležnih institucija glede uzurpacije pomorskog dobra u Segetu Donjem, na plaži istočno od hotela “Medena“, od strane obrta “Gardy“ u vlasništvu Nikice Gardijana.
HomeŽUPANIJASotonisti provalili u katedralu sv. Duje? Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala