Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 20 Siječanj 2020 09:12

„KUĆA“ IVICE IVANIŠEVIĆA U BOOKVICI

U ovotjednoj Bookvici, koja će se održati u četvrtak, 23. siječnja 2020., s početkom u 20:30 sati u splitskom klubu Quasimodo (Gundulićeva 26a/II) svoj najnoviji roman „Kuća“ (V.B.Z., 2019.) predstavit će splitski novinar i književnik IVICA IVANIŠEVIĆ.
Inner Wheel klub Split vas poziva da sudjelujete u akciji „Za bolje sutra“, u okviru koje će se u Kinu Karaman, 16. siječnja, održati humanitarno- edukativna filmska večer.
Ponedjeljak, 13 Siječanj 2020 12:38

Policija danas provodi akciju Faktori rizika

Danas, ponedjeljak 13. siječnja, od 16 do 20 sati na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske provesti će se akcija u prometu „Faktori rizika“ u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti u prometu. Tijekom akcije prvenstveno će se zahvaćati prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnih pojaseva u vozilu, te nepropisne uporabe mobitela u vožnji. "Upozoravamo vozače na obvezu poštivanja prometnih propisa i sigurno sudjelovanje u prometu", poručuju iz PU splitsko-dalmatinske.
Općinski načelnik Općine Okrug objavljuje tri JAVNA NATJEČAJA. Radi se o JAVNIM NATJEČAJIMA za financiranje programa/projekata udruga na području zdravstvene i socijalne skrbi te ostalih javnih potreba u 2020., zatim za financiranje godišnjih programa udruga u kulturi za 2020. te za financiranje programa/projekta udruga u sportu za 2020. godinu.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala