Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Turistička zajednica Općine Okrug, u suradnji sa Školom stranih jezika Katedra iz Trogira, nastavlja s organiziranjem tečajeva stranih jezika namijenjenih privatnim iznajmljivačima s područja Općine Okrug. Cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.
U HGK u Splitu održana sjednica Sekcije Zajednice pustolovnog turizma
Pozivaju se umirovljenici i korisnici prava iz socijalnog programa Općine Okrug sa zdravstvenim tegobama/bolestima za koje postoji potreba medicinske rehabilitacije zainteresirani da pravo rehabilitacije ostvare u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju ''BIOKOVKA" - Makarska, da podnesu zahtjev Općini Okrug radi prava na financiranje troškova za prijevoz i smještaj (puni pansion) u navedenoj ustanovi. Vrijeme planiranog odlaska/boravka u ''BIOKOVKU'' jeste u mjesecu ožujku 2020. godine.
Općina Okrug objavljuje priopćenje sa svojih službenih stranica, sa pripadajućom dokumentacijom, a kao reakciju na upite koji se odnose na Odluku o imenu nove ustanove Osnovne škole u Općini Okrug. Naime, nakon što je nova ustanova upisana u trgovačkom sudu pod imenom "Osnovna škola Okruk u Okrugu Gornjem", dobili su upite mještana o razlozima ovakvog naziva ustanove, te o tome tko je donio Odluku da nova ustanova nosi ovakav naziv.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala