Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

SUH podružnica Trogir obilježila je 20-tu obljetnicu od svog osnutka i djelovanja u nizu aktivnosti koje koriste umirovljeničkoj populaciji. SUH je ove godine napunio 25 godina kontinuiranog rada, a kao nevladina Udruga, nezavisna i nestranačka, sindikalna organizacija umirovljenika djeluje na području cijele Republike Hrvatske, te okuplja oko 25 000 članova.
Subota, 23 Prosinac 2017 09:33

Prijavite se na radionicu ''Šiljogubac''

Radionica "Šiljogubac" održat će se u Muzeju grada Trogira u srijedu 27. prosinca u 11:00 sati te u četvrtak, 28. prosinca također u 11:00 sati.
Udruga HVIDR-a Trogir svojim članovima i članovima Udruge roditelja poginulih branitelja Trogir, Seget, Okrug i Marina podijelit će prigodne pakete povodom božićnih blagdana (bakalar, ulje i vino).
Uoči blagdana Sv. Nikole, zaštitnika pomoraca i putnika, Udruga Dobre Vile organizira predavanje na temu "Pomorska medicina i pomorska sigurnost". Predavanje će se održati 1. prosinca u Hotelu Medena s početkom u 18 sati, a u sklopu toga bit će organiziran i kulturno-umjetnički program u kojem će sudjelovati KUU Andrija Matijaš Pauk iz Marine i Segetske mažoretknje. Uz prigodni program slijede i mala iznenađenja, poručuje predsjednica udruge Žanett Bonomi Puović.
HomeDOGAĐAJITrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala