Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 10:27

Varalice stigle na Jadran

Kako se približava turistička sezona i sve veći broj ljudi stiže na Jadran, tako se i varalice iz kontinentalnih dijelova Hrvatske sele na more. Tako se u prvim proljetnim mjesecima bilježi sve veći i veći broj prevara na koji najčešće nasjedaju stariji građani i građanke.
Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 07:01

Natječaj za festival "Slavuji Kamerlenga"

GRAD TROGIR I TURISTIČKA ZAJEDNICA, raspisuju natječaj za nove skladbe za festival: "SLAVUJI KAMERLENGA VINKO COCE TROGIR 2014." koji će se održati u TROGIRU 09.kolovoza 2014. g.
CNN je na svom portalu objavio članak pod nazivom "20 najljepših mjesta u Hrvatskoj", a među njima se nalazi i Trogir. U članku se navodi da je velik dio HBO-ove serije „Igre Prijestolja“ snimljen upravo u Hrvatskoj, osobito četvrta sezona koja se počinje prikazivati za koji dan.
Srijeda, 02 Travanj 2014 08:58

Župni Caritas podijelio pomoć u odjeći

Župni Caritas Sv. Lovre u Trogiru prikuplja i dijeli pomoć. U četvrtak 03. travnja završena je akcija podjele novih muških sakoa koje su dobili putem donacije u prostorijama Župnog Caritasa. Nažalost, velik dio donacije nije se podijelio jer nije bilo većeg broja zainteresiranih. Ostatak sakoa koji se nisu podjelili donirat će se domovima za socijalnu skrb.
HomeINFORMACIJETrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala