Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Hrvatska znanstvenica, Ivana Gregoric na HRT-u potvrdila da je čipiranje novorođenčadi najavljeno za ljeto ove godine! Prije nekog vremena talijanski i francuski mediji objavili su informaciju kako će čipiranje novorođenčadi u Europi početi u svibnju 2014. godine. Ta vijest prestravila je mnoge ljude, a kasnije se pojavila priča kako te informacije nisu istinite.
Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 09:03

Najveće tajne dokumenata s pečatom

Tajni dokumenti oduvijek su budili maštu i stvarali ideje o teorijama zavjere, a skidanje pečata sa nekih od njih moglo bi promijeniti svijet. Premda su isčekivani s nestrpljenjem nakon skidanja tajne s pojedinih dokumenata nije se dogodilo ništa spektakularno, ali sigurno je da će skidanje pečata s nekih dokumenata ipak uzdrmati svijet. Ovu zanimljivu listu sastavila je ekipa "Alltime10s".
Zamislite čvrst konop, dug nekoliko stotina kilometara, jednim krajem pričvršćen za tlo u splitskoj Kopilici, a drugim krajem gore u svemiru privezan za satelit ili, recimo, svemirsku postaju Mir. Zamislite dalje da se uz takav konop ili sajlu, pogonjen vidljivom svjetlošću, odnosno sunčevom energijom, uspinje lift s korisnim teretom – rezervnim dijelovima, hranom ili čak novim članovima posade.
Petak, 11 Travanj 2014 07:26

Ponuda na peškariji

Na peškariji danas raznovrsna ponuda ribe. Našlo se bokuna za svačiji džep.
HomeINFORMACIJE Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala