Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U emisiji „Dobar dan“ srijedom ( 31.07.2019.) gostovao je trogirski gradonačelnik Ante Bilić.
Uskoro će se u Trogiru otvoriti još dvije vrtićke skupine za po 18 djece čime će se pokriti praktički sve trenutne potrebe, a kreće i izgradnja vrtića u Planom Održana je 20. sjednica Gradskog vijeća Grada Trogira, a među najvažnijim usvojenim odlukama svakako je ona o dugoročnom kreditnom zaduženju Grada Trogira za realizaciju kapitalnih projekata te ona o kupnji prostora na adresi Balancane 12 u kojoj bi se uskoro trebao realizirati vrtićki prostor. -Možemo biti sretni i zadovoljni da smo prvi put nakon 10 godina uopće sposobni za dizanje kredita i da smo ga dobili po manjoj kamati nego je državna, odnosno 1,19 posto. Dugo smo se bavili sanacijom dugova i Trogir više ne može čekati na kapitalne investicije, a one se ne mogu dogoditi bez dobro zaokružene financijske slike i zato smo uzeli jako povoljan kredit na deset godina, a njime ćemo pomoći financiranje ovih projekata - rekonstrukcija ulice Put Dragulina, nabava poslovnog prostora za Dječji vrtić, dovršetak uređenja trga kod ribarnice, izgradnja obalnog pojasa Brigi - Lokvice te izgradnja, odnosno modernizacija javne rasvjete – rekao je gradonačelnik Ante Bilić. Do kraja godine nijedno dijete u Trogiru ne bi trebalo ostati bez mjesta u vrtiću. Naime, uskoro kreće uređenje…
U REDOVNOM mjesečnom istraživanju CRO Demoskop, RTL Danas donosi nalaze o preferencijama političkih stranaka, percepciji političara i drugim odnosima u političkoj areni.
Kako je to već uobičajeno, 19. sjednici Gradskog vijeća prethodio je aktualni sat na kojem su vijećnici postavljali pitanja gradonačelniku i zamjenicima.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala