Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U emisiji „Glazbene želje i pozdravi“ koja se emitira svake subote od 17:30 do 20 sati, kolega ujedno i voditelj Ivica Poljičanin, kao pretpostavljamo i brojni slušatelji, bio je dirnut porukom i glazbenom željom male slušateljice Barbare iz Trogira koja je baki, koja joj strašno nedostaje, poželjela brz oporavak i povratak iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Kalos (Vela Luka), gdje se nalazi na rehabilitaciji nakon operacije koljena.
Komisija za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira objavljuje Pozivni oglas za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira u 2019. godini.
Četvrtak, 05 Rujan 2019 10:53

TROGIR DOBIVA RECIKLAŽNO DVORIŠTE

Grad Trogir potpisao je ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta na lokaciji iznad stanice za tehnički pregled u Planom. Vrijednost ugovora je 4.800.000 kuna + PDV, a projekt financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz EU sredstava. Rok izgradnje je 8 mjeseci.
Kao i dosadašnjih godina, u ponedjeljak 9. rujna 2019. godine, na trogirskoj rivi od 18 h Udruga tjelesnih invalida TOMS organizira za sve građane terapiju pod nazivom „Terapijom i plesom do zdravlja“.
HomeTROGIR„Kako izbjeći, liječiti i izliječiti karcinom“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala