Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Od 10. do 14. lipnja bit će zatvorena Ulica dr. Franje Tuđmana, od autobusnog kolodvora do SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin.
EDIT CodeSchool, kao najmasovnija u Hrvatskoj besplatna škola programiranja koja se organizira u sklopu projekta ICT županija, drugu godinu zaredom okupila je 400 učenika viših razreda osnovnih i srednjih škola iz Imotskog, Makarske, Trogira, Sinja, Kaštela, Solina, Omiša, Supetra i Splita koji su radili projekte na temu Moja eko županija. Završna svečanost s uručenjem nagrada najboljim radovima održana je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu. Učenici Toni Bilić (OŠ Petar Berislavić), Tibor Martinović i Lovre Lovrić (učenici OŠ Majstora Radovana) osvojili su 1. mjesto u kategoriji Osnovne škole, a njihova mentorica bila je Ana Marija Sačer. Najmlađi polaznik škole programiranja bio je Antonio Letica (učenik 4. razreda OŠ Petar Berislavić). Izvor: OŠ Petar Berislavić i www.ictzupanija.hr Foto: www.ictzupanija.hr
Srijeda, 05 Lipanj 2019 11:16

Proslava sv. Ante u samostanu na Dridu

Samostan na Dridu i ove godine svečano slavi sv. Antu. Vjernici se za ovaj blagdan pripremaju trodnevnicom od 10. do 12. lipnja koju predvodi don Darko Poljak, župnik Župe sv. Jakova u Marini.
Edukacija pod nazivom „Kako Trogir učiniti dostupnim osobama i turistima s invaliditetom?“ koju organizira Udruga tjelesnih invalida TOMS u suradnji s profesorima i studentima Ekonomskog fakulteta u Splitu održat će se 10. lipnja u vremenu od 9 do 10:30 sati u T.C. Marisi.
HomeTROGIRPredsjednica LC Trogir uručila ček ravnateljici OŠ Petar Berislavić Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala