Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U Splitu i široj okolici, podsjetimo, nema zaraženih od ove zarazne bolesti, ali je alarmantna situacija bila u Trogiru gdje je pacijent sam došao na Hitnu pomoć sa simptomima koji mogu biti i od koronavirusa. Prevezen je u splitski KBC. Na konferenciji za novinare Krzinog stožera SDŽ ravnatelj Hitne medicinske službe Leon Luetić potvrdio je da liječnici i ostali djelatnici Hitne pomoći u Trogiru ne rade.
Naš poznati neuropsihijatar dr. Ivan Urlić gostovao je u emisiji “Razgovori s povodom” Gradskog radija Trogir. Svi smo u strahu od koronavirusa, a ima li mjesta toj velikoj panici i što trebamo poduzeti, pitali smo dr. Urlića ?
Dio vjernika ozbiljno je shvatio preporuke i upute koje su im, zbog pandemije koronavirusa, uputili (nad)biskupi Splitske metropolij. Splitsko-makarski nadbiskup i mitropolit Marin Barišić, dubrovački biskup Mate Uzinić, šibenski biskup Tomislav Rogić i hvarski biskup Petar Palić zbog koronavirusa izdali su svim vjernicima i svećenicima odredbe za ponašanje tijekom epidemije.
Molimo građane za oprez i poštivanje svih odluka i preporuka kako bismo izbjegli širenje zaraze na našem području i pripomogli njenom konačnom suzbijanju, poručio je gradonačelnik Ante Bilić
HomeTROGIRDC 126 od Trogirske zaobilaznice (od D8) do kružnog toka na sjevernoj strani mosta „Most hrvatskih branitelja“ - radovi - privremena prometna signalizacija Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala