Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U ponedjeljak je gradonačelnik Ante Bilić u društvu s dogradonačelnikom Viktorom Novakom, direktorom Trogir Holdinga Božidarom Mišom i pročelnikom Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Ivanom Meštrovićem obišao Drvenik Veli kako bi saslušao potrebe otočana.
 Iz tvrtke Cian obavještavaju građane da će se 19. lipnja s početkom u 2 sata izvoditi adulticidna dezinsekcija komaraca na području Trogira ovisno o klimatskim prilikama. Podsjetimo kako je dezinsekcija najavljena za 13. lipnja odgođena.
Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 10:26

Održan 1. Kup Trogira za vatrogasni pomladak

Dobrovoljno vatrogasno društvo Trogir organiziralo je u subotu u Kuli Kamerlengo natjecanje „1. Kup Trogira za vatrogasni pomladak“ na kojem je sudjelovalo 15 ekipa. Najbolje rezultate su ostvarili: Curice: - 1. mjesto DVD Kaštela - 2. mjesto DVD Trogir - 3. mjesto DVD Kaštel Gomilica Dječaci: - 1. mjesto DVD Marina (debitanti) - 2. mjesto DVD Kaštela 2 - 3. mjesto DVD Kaštela 1 -Čestitke dobitnicima i svim sudionicima te zahvala Gradu Trogiru, djelatnicima Kule Kamerlengo i Turističkoj zajednici Grada za pomoć i podršku u organizaciji, poručili su iz DVD-a Trogir. Foto: DVD Trogir
Ishodu sukoba bračnog para iz Trogira smijao se cijeli kvart, a sad im vare i na društvenim mrežama Pored jednog kontejnera u Trogiru našao se lijepi veliki flat screen televizor, a na ekranu mu stoji naljepnica "Naljutila me žena zbog turskih serija". Brže-bolje netko ga je fotografirao pa je sve završilo na društvenim mrežama.
HomeTROGIRProdužen rok za prijem kandidata u Prometnu jedinicu mladeži Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala