Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U današnjoj emisiji „Dobar dan“ (28.08.2019.) Gradskog radija Trogir koja se emitira svake srijede od 12,20 sati gostovao je zamjenik trogirskog gradonačelnika Viktor Novak.
Temeljem Odluke o raspodjeli sredstava iz Programa sufinanciranja kapitalnih projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu, danas je župan Blaženko Boban potpisao ugovore vrijedne 8,5 milijuna kuna s gradonačelnikom Omiša Ivom Tomasovićem, zamjenicom gradonačelnika Trogira, Ružom Kovačević Bilić, zamjenikom gradonačelnika grada Kaštela Grgicom Benutićem i načelnikom općine Tučepi, Antom Čobrnićem.
Kroz dva ljetna mjeseca (srpanj i kolovoz) provedeno je niz uspješnih humanitarnih akcija u Trogiru za potrebe Udruge TOMS.
Utorak, 27 Kolovoz 2019 05:17

Nova akcija darivanja krvi u kolovozu

Imajte na umu da darivanjem krvi spašavate nečiji život ! Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji s Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split tijekom kolovoza organizira humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.
HomeTROGIR„Kako izbjeći, liječiti i izliječiti karcinom“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala