Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 15:00

Bolesni um rasporio mačku

Iznenađena sam i šokirana koji je bolesni um nešto tako mogao napraviti i zašto. U nikoga ne upirem prstom, ali ne mogu vjerovati da postoje ovako zločesti ljudi. – rekla nam je Štefica Betica ispred svoje obiteljske kuće i počela u najmanju ruku bizarnu priču o onome što se prošlog tjedna dogodilo njezinoj kućnoj mački Miki.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 08:09

Radovi na segetskom gatu

Na segetskom mulu u centru mjesta počeli su radovi prilikom čega se uklanjaju stare kamene ploče. Mještani su zabrinuti, kažu ploče nisu popisane, odvozi ih se u nepoznatom smjeru te strahuju da bi mogle završiti na nekoj privatnoj fasadi.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 07:12

Za smrt na Čiovu 10 mjeseci zatvora

Tomislav Zrno iz Arbanije osuđen je nepravomoćno na splitskom Općinskom sudu na deset mjeseci zatvora zbog izazivanja prometne nesreće na Čiovu u kojoj je u srpnju 2011. godine poginula 18-godišnja Anamaria Vantić iz Slatina. Tog jutra, 8. srpnja 2011. godine, krenula je na posao u Trogir.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 06:29

Komandir Šamil ipak neće u zatvor

Damir Mamić, poznatiji kao Komandir Šamil, ipak neće u zatvor zbog svog proglasa preko Facebooka, koji je početkom prošle godine digao na noge tijela kaznenog progona. Sudac Zoran Kežić osudio je Mamića na godinu zatvora, koja je zamijenjena radom za opće dobro. Dva sata za svaki dan zatvora.
HomeTROGIRUmro legendarni novinar Joško Brešan Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala