Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 26 Ožujak 2014 14:15

Ministar Zmajlović dolazi u Plano

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović idući tjedan doći će u Trogir te posjetiti Plano i na licu mjesta se uvjeriti u probleme koji ih muče, prvenstveno one vezane za tamošnje odlagalište Vučje brdo.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 12:14

Svečano otvoren „Dječji osmijeh“

Poludnevni boravak djece s poteškoćama u razvoju „Dječji osmijeh“ svečano je otvoren 26.ožujka uz nazočnost brojnih uzvanika i korisnika projekta. Prigodnim riječima obratio im se Ivica Bašić, predsjednik Udruge TOMS koji je naglasio kako je bio dug put od potpisivanja ugovora do otvaranja Centra.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 08:12

Bez koncesije na plažu Končar neće Medenu

Vijećnici splitsko-dalmatinske Županijske skupštine poništili su odluku o namjeri davanja koncesije za korištenje plaže ispred hotela Medena za obavljanje turističkih djelatnosti iako su u ponedjeljak dobili dopis koji je Nenad Končar, direktor Kermas energije, uputio Jakovu Validžiću, direktoru Hotela Medena, u kojem ga moli da "ukaže na nužnost da Skupština odbije prijedlog župana, te da nastavi postupak i donese odluku o dodjeli koncesije Hotelu Medena d.d. kao urednom ponuditelju". Direktor Kermas energije Nenad Končar najavio je da bi to moglo utjecati na odluku o strateškom partnerstvu.
Utorak, 25 Ožujak 2014 12:19

Fortin: šetnica ili parking

S obzirom na broj parkiranih automobila na Fortinu, reklo bi se da je to područje stare gradske jezgre već postalo parking, međutim još uvijek nije tako. Prijedlog o izmjeni Odluke o uređenju prometa na području Grada Trogira prema kojem se šetnica Fortin trebala prenamjeniti u parking nije prošla Gradsko vijeće i na tom području parkiranje nije dopušteno.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala