Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 08:06

Trogirski političari na križnom putu

U organizaciji župe Gospe od Anđela u Trogiru u petak 11. travnja održan je jubilarni deseti križni put grada Trogira od Gospe od anđela do Gospe od Demunta, a ovu godinu križ su nosili lokalni političari.
Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 05:59

Trogir oduševio strane veleposlanike

Predstavnici stranih veleposlanstava u Zagrebu, članovi Diplomatskog ekonomskog kluba, njih 28-ero, posjetilo je Trogir. Njihova je izričita želja bila da u dvodnevnom programu u kojem su im predstavljene poslovne i ulagačke mogućnosti Splita i Splitsko-dalmatinske županije posjete Trogir i uvjere se u njegovu iznimnu kulturno-povijesnu baštinu.
Na 15. Državnom natjecanju iz povijesti koje se od 9. do 11. travnja održavalo u Trogiru učenik Ante Radačić 8.a razreda OŠ Majstora Radovana osvojio je treće mjesto. S mentoricom Marijanom Šimić zasluženo je primio priznanje na svečanom zatvaranju u kongresnoj dvorani hotela Medena, na kojem su uz nazočnost zamjenika gradonačelnika Radovana Sladu Šilovića i predsjednika Državnog povjerenstva Mladenka Domazeta u prigodnom programu nastupili domaćini, učenici OŠ Majstora Radovana.
Četvrtak, 10 Travanj 2014 08:29

Krenuo projekt terapijskog jahanja

„Konj moj prijatelj“ naziv je projekta terapijskog jahanja koji je zaživio u Trogiru zahvaljujući udruzi TOMS i njezinom podpredsjedniku Stjepku Petriću. Za sada je prijavljeno desetak korisnika, osoba s invaliditetom, a svakog dana sve je više volontera koji će raditi s djecom.
HomeTROGIROdržana četvrta ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala