Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 06:29

Komandir Šamil ipak neće u zatvor

Damir Mamić, poznatiji kao Komandir Šamil, ipak neće u zatvor zbog svog proglasa preko Facebooka, koji je početkom prošle godine digao na noge tijela kaznenog progona. Sudac Zoran Kežić osudio je Mamića na godinu zatvora, koja je zamijenjena radom za opće dobro. Dva sata za svaki dan zatvora.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 14:15

Ministar Zmajlović dolazi u Plano

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović idući tjedan doći će u Trogir te posjetiti Plano i na licu mjesta se uvjeriti u probleme koji ih muče, prvenstveno one vezane za tamošnje odlagalište Vučje brdo.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 12:14

Svečano otvoren „Dječji osmijeh“

Poludnevni boravak djece s poteškoćama u razvoju „Dječji osmijeh“ svečano je otvoren 26.ožujka uz nazočnost brojnih uzvanika i korisnika projekta. Prigodnim riječima obratio im se Ivica Bašić, predsjednik Udruge TOMS koji je naglasio kako je bio dug put od potpisivanja ugovora do otvaranja Centra.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 08:12

Bez koncesije na plažu Končar neće Medenu

Vijećnici splitsko-dalmatinske Županijske skupštine poništili su odluku o namjeri davanja koncesije za korištenje plaže ispred hotela Medena za obavljanje turističkih djelatnosti iako su u ponedjeljak dobili dopis koji je Nenad Končar, direktor Kermas energije, uputio Jakovu Validžiću, direktoru Hotela Medena, u kojem ga moli da "ukaže na nužnost da Skupština odbije prijedlog župana, te da nastavi postupak i donese odluku o dodjeli koncesije Hotelu Medena d.d. kao urednom ponuditelju". Direktor Kermas energije Nenad Končar najavio je da bi to moglo utjecati na odluku o strateškom partnerstvu.
HomeTROGIRGrad Trogir osigurao asistente u nastavi Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala